ZenZuu pénzkeresés

ZENZUU, egy világméretű internetes üzlet!

Reklám

Linkblog

Analytics

2008.06.20. 12:41 fénypont

ZenZuu általános bemutatása

Profilod
A profilod tulajdonképpen egy digitális névjegykártya. Ide tudod bevezetni a személyes és/vagy üzleti adataid valamint feltölthetsz képeket, video- és audiófájlokat, blogot és egyebeket. Nemsokára a kapcsolatteremtés további formái is elérhetőek lesznek: fórum, chat, stb.

ZenZuu csoportok
A csoportok azért vannak, hogy könnyebben tartsd a kapcsolatot a számodra fontos emberekkel. Mindegy, hogy barátok, család vagy üzlet, a lényeg, hogy mindig naprakész leszel a csoporton belüli információkkal kapcsolatban. Akárcsak a profilodon, a csoporthoz is hozzá tudsz adni képeket, videókat, audiófájlokat, stb.

ZenZuu eszközök
A mai digitális korszakban a szoftverek (programok)minden gazdasági területen nélkülözhetetlenné váltak. A ZenZuu rendelkezésedre bocsát egy modern és hatékony szoftvert, amivel könnyedén építheted a saját hálózatod, amivel felfuttathatod a vállalkozásod, és amivel, az egész világgal kommunikálni tudsz. Az MLM Browser és ZenZuu Rank eszközök interaktív, kellemes és szórakoztató módon vannak segítségedre, vannak a szükséges információk

A ZenZuu előnyei
Barátokat találsz.
Csatlakozz élőben a Globális közösséghez.
A Zenzuu által egy masszív globális közösséghez csatlakozol bármikor és bárhol is vagy. Más internetes közösségekkel szemben a ZenZuu-ban barátokat szerzel, és pénzt keresel, egyszerűen csak azzal, hogy az általad megszokott dolgokat végzed az interneten vagyis, hogy létrehozod a profilodat és csatlakoztatsz más embereket a ZenZuu Ad Revenue Sharing programhoz (Reklám profit megosztás). A ZenZuu-ban megtalálsz minden megszokott munkaeszközt, úgy, mint a képek feltöltését, videó, audió, blog, stb. A ZenZuu-val barátokra és üzleti partnerekre lelsz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zenzuupenzkereses.blog.hu/api/trackback/id/tr96530575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása